17 híresség, aki bátran vállalja természetes arcát a kamerák előtt

22166

Emilia Clarke – Daenerys Targaryen

Egy egész csapatnyi sminkessel körülvéve nem nehéz gyönyörűnek tűnni egy színvonalas rendezvényen! De mi a helyzet a való élettel, amikor egy ismert színésznő leugrik a boltba bevásárolni? Felismernénk mondjuk Emilia Clarke-ot a Trónok Harcából, ha szembejönne velünk az utcán smink nélkül?

Manapság távolról sem titok, hogy a hírességek is előszeretettel használják a smink erejét vagy éppen a Photoshopot, hogy szebben mutassanak a kamerák előtt és a közösségi médián. Egy csodás smink teljesen más karaktert tud adni az arcnak, viszont vannak, akik akár kés alá is fekszenek a szépségük megőrzése érdekében.

Cikkünkben bemutatunk pár hírességet, akik felvállalták természetes szépségüket és megosztották a közösséggel kép formájában smink nélküli arcukat is!

1. Chelsea Handler (Chelsea Lately Show)

Source: mortgageafterlife.com

Chelsea Handler magabiztos mosolya a vörös szőnyegen részben a sminkes stáb munkájának köszönhető. A bal oldali, smink nélküli kép alapján ő is egy egyszerű földi halandónak tűnik, mint mi mindannyian! Ettől függetlenül jó látni, hogy felvállalja arcát a natúr állapotában is, és nem látja szükségesnek a Photoshop használatát sem.

!Advertisement!

Prev post1 of 17