27 foto instagram yang menunjukkan realiti di sebalik fantasi

2254

Advertisement

Pernahkah anda melihat model di Instagram dan berfikir sendiri, “Dia kelihatan cantik!” atau “Kenapa dia begitu tampan?”. Pengaruh Instagram telah melanda di seluruh aspek media sosial di web. Mereka akan berkongsi mengenai kehidupan seharian dengan kisah atau status mereka. Yakinkan dunia bahawa kehidupan mereka yang “sempurna” bukan sekadar dongeng yang tidak dapat dicapai oleh orang lain. Tetapi adakah anda pernah meragui perkara itu?

Baiklah, kami bersedia untuk menunjukkan kepada anda kebenaran tentang bagaimana rupa orang-orang di Instagram dalam kenyataan tanpa ubah suai, alat solek, dan kemahiran menyunting foto-foto yang dahsyat. Teruskan dan skrol ke bawah dan kongsi pendapat anda mengenai bagaimana bintang-bintang viral yang terkenal ini menyembunyikan diri mereka yang sebenar

1. Ditipu

Pakar penyuntingan foto lain telah muncul dan memberikan dirinya penampilan badan yang dibahsuai sepenuhnya. Berdasarkan gambar Instagramnya, dia ingin menjadikan dirinya boneka barbie. Ada apa dengan lengannya yang mengecil? Pada hakikatnya, dia kelihatan seperti orang yang berbeza. Adakah dia cuba memperbodohkan orang, atau ini khayalan?

Advertisement